Мото на бляскавото събитие бе Здрави, красиви и щастливи“ Лятото – любимият

...
Мото на бляскавото събитие бе Здрави, красиви и щастливи“ Лятото – любимият
Коментари Харесай

Грандиозно откриване на сезон есен-зима в 5-звездното бижу Emerald Beach Resort & Spa


Мото на блестящото събитие бе „ Здрави, красиви и щастливи “

Лятото – обичаният сезон на всички, е към своя край, само че това не трябва да ни плаши, тъй като есента и зимата също могат да са занимателни. От  доказаха това с впечатляващото си разкриване на сезон есен-зима 2022/23 този уикенд.

Този зелен оазис край морето е един от дребното целогодишно работещи комплекси на българското Черноморие. Разполага с 3 ресторанта, 4 бара, 4 външни и 1 вътрешен басейн, спа център, фитнес зала, 2 конферентни зали, детски кътове с аниматори, плейстейшън зала и над 250 стаи.
 С внушителните си размери от над 60 декара, Емералд посрещна незабравим брой посетители от цяла България по случай събитието.
Водещ на изисканото светско парти край басейна на 5-звездното украшение беше артистичният Иван Динев – Устата.

Гостите се срещнаха с историята на комплекса и научиха доста вълнуващи детайлности свързани с плануваните усъвършенствания за идните есен-зима.

„ Повечето от нас не могат да си показват лятото без студени коктейли към басейна, обилие от сладолед, празненства до изгрев слънце и други сезонни изкушения. Все отново лятото е да се забавляваме! Точно за това през есента и зимата ще се насочим напълно върху здравословното хранене и детокса. Стремим се да следим трендовете и да се интересуваме от потребностите на клиентите си,  по тази причина следва дружно да създадем един равномерен преход към по-добър и здравословен метод на живот. “ – споделят от хотела.

Едно от бижутата на комплекса е спа центърът, който е единственият в България - индонезийски спа център, оборудван с над 10 стаи за процедури, огромен вътрешен басейн и сбирка от натурална професионална козметика. Вдъхновение за Емералд Ести Спа е индонезийската “Таман Сари ” - някогашната кралска градина на султана на Джокякарта.

Наскоро Емералд Ести Спа завоюва влиятелната премия за „ СПА ЦЕНТЪР НА ГОДИНАТА “, което стана спомагателен тласък за създаване на още повече обновления точно там.
Подобренията стартираха с откриването на още една парна баня с тропически душ и цветотерапия,  солна стая от ново потомство с процедури за дребни и огромни и с цел да сте сигурни, че релаксът е обезпечен, към вътрешния басейн ви чакат и две големи джакузита, в които можете да се насладите на мира с разнородни питиета или на по този начин известните магнезиеви лечения.

Въпреки потайността към останалите от изненадите, които приготвят за гостите си, успяхме да научим още малко елементи:

„ Зимата Балканът ще пристигна при нас! Планираме почивката в Emerald Beach Resort & Spa да се трансформира в едно съвършено комбиниране сред море и планинско чувство за уют. Ще зарадваме всички фенове на греяното вино, барбекюто и чеверметата с това, че нашият „ Family Garden BBQ & Mediterranean Restaurant ” става целогодишен с отопляема външна и вътрешна част.
Съвсем скоро време ще създадем и уголемение на спа центъра с външна част, която ще разполага със сауна, горещи дървени топила, шоков басейн за контрастни бани и доста други неща, които за в този момент ще запазим в загадка.


Първата част от събитието протече с пленяващото кларинетно осъществяване на надарения Бехчед, за който инцидентно научихме, че е и един от най-хубавите терапевти в Емералд Ести Спа.
След Бехчед на сцената посрещнахме и легендата с омагьосващ глас - Владо Димов, който ни зарадва със страхотни носталгични шлагери.

Цяла вечер изненадите не спираха, насладихме се на цели 4 фешън ревюта на известните български марки „ Marea Moda ”, “Flair ”, “Balli Collection ”, чиито сбирки бяха показани от  професионални модели, отпред с Теодора Мудева - нежната носителка на купата „ Мис България “ 2018-та. Подаръци бяха предоставени и от сътрудници на събитието: „ Сила БГ “, „ Guinot ” и „ Thalgo ”.
  Начо Паскал и Устата сътвориха празнична атмосфера, а дамите бяха повече от впечатлени от чара и остроумните им коментари
На сцената посрещнахме и Начо Паскал, който очарова гостите с поп и латино музика. Не можем да пропуснем и страхотните танцьори по съвременни танци, които способстваха за страхотното въодушевление.

След формалното закриване и благодарностите към всички сътрудници, които помогнаха за реализирането на това събитие: T ABATA WITH POLINA, ДЕНИНЕТИКА, GENADI GENADIEV, FLAIR, F2F, ILLY, СИЛА БГ, THALGO, GUINOT, MAREA MODA, BALI COLLECTION, HILIFE, ТВОЯТ БИЗНЕС, ИСТИНСКАТА СКОРОСТ НА ЖЕНИТЕ, VIP COMMUNICATION, ФЛАГМАН , вечерта продължи уместно с присъединяване на Иван Динев – Устата, Владо Димов, Начо Паскал и Краси Аврамов в Скай бар Емералд.

Скай бар Емералд е нощен бар, ситуиран в най-високата точка на Равда. Намира се на последния етаж на забележителния Emerald Beach Resort & Spa.

От хотела дават обещание, че това е единствено началото на един сполучлив сезон и приготвят още доста звездни изненади, една от които следва напълно скоро...

По случай 22-ри септември в Емералд ще ви чакат с ТРАДИЦИОННА БЪЛГАРСКА ВЕЧЕР с богата музикална стратегия с присъединяване на Ивелина Колева и танцова група „ Пловдивъ “. На събитието могат да участват както посетители на хотела, по този начин и външни лица, а всички огромни компании, могат да се възползват от специфичен комплимент: ЦЯЛО ПЕЧЕНО ПРАСЕНЦЕ ИЛИ АГЪНЦЕ. Това са единствено част от изненадите, които приготвят за този празник, за това не се колебайте и се свържете с тях на телефон: 0 700 500 19.

Вижте в Галерия още страхотни фрагменти от събитието.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР